Beatris şi fântânile aurii | 13. Cum a primit Anda dezmierdări de femeie


După câteva zile de tăceri fără de înţeles, Lala se încumetă să-l cheme iar pe Alex acasă şi-i povesti. Chiar despre Anda era vorba, Anda care – aşa cum dezlega situaţia Lala – nu ştia cum sau nu se hotăra să facă dragoste şi cu un bărbat, şi cu o femeie.
Anda era o femeie lată şi lentă, încât atunci când mergea, dând din picioarele sale groase de sus până jos, parcă ar fi plutit. Între patruzeci şi până în cincizeci, părea o corpolentă placidă şi plată pe care, privind-o, te mirai cum de s-a încurcat iar apoi s-a măritat cu un ins iute şi aţos, de vreo treizeci şi ceva. Ins despre care se povestea fie c-o bătea cu sălbăticie, fie că o futea cu îndărătnicie de bou tânăr, despre care altfel se duse vestea în toată firma că dădea găuri fără să se termine niciodată.
Iar Anda o mai vizita din când în când pe colega sa de schimb, pe Lala, despre care am aflat astfel că, până la un punct, a domesticit-o cu mângâieri de femeie, în câteva rânduri ajutând-o să înţeleagă că, mângâiată frumos, o femeie poate ajunge la fel de fericită precum orişice bărbat.
Astfel că Alex află de la Lala că, cel puţin de câteva ori, dezmierdând-o pe îndelete, fără silă, Andei îi plăcu aşa de mult încât se destupă precum un izvor tăinuit, precum o fântână ce abia aştepta să fie dezlegată de vrajă.
„Şi-am mângâiat-o până ce mi-a zis să mă opresc dar să nu mă opresc, până ce mi-a zis că nu mai poate dar că mai vrea, până ce a tresărit şi s-a zguduit. Când i s-a întâmplat prima dată – povesti Lala –, a încremenit de aproape i s-a oprit respiraţia. Iar în secunda de după, pe când încă eram cu palma între picioarele ei, am simţit cum mă udă în neştire, cum îşi dă drumul şi se scurge fără nicio ruşine. Eram uluită, nu-mi puteam dezlipi mâna de acolo, pe când izvorul trupului său continua încă să curgă. Iar când i-am ţipat că se pişă pe ea s-a oprit şi a înlemnit, cuprinsă de o mare ruşine.” | EF

Reclame

Un gând despre “Beatris şi fântânile aurii | 13. Cum a primit Anda dezmierdări de femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.