O problemă cu soţul pe care îl iubesc tare şi are 56 de ani


Vă scriu fiindcă am o problemă destul de importantă şi aş dori păreri la ea.
Soţul meu pe care îl iubesc tare mult are 56 de ani, iar eu am 44. Trebuie să spun de la început că eu îmi iubesc foarte mult soţul, nu l-aş părăsi, nu l-aş trăda.
Problema este că eu sunt încă tânără, cel puţin aşa mă simt, cred că vă daţi seama la ce mă refer.
El, soţul meu, la care ţin mult după cum v-am spus, este foarte bun cu mine, este un soţ perfect din foarte multe puncte de vedere.
Problema este că de câţiva ani, mai precis zis de pe la 52, are foarte puţină încredere în el, iar aceasta fiind situaţia, din motiv de eşec, mai bine spus că să nu aibă eşecuri în pat, evită. Chiar dacă îl rog foarte mult se eschivează, doar mă mângâie puţin şi mă strânge în braţe şi atât.
Am stat de câteva ori de vorbă cu el arătându-i că pentru mine nu contează rezultatul la care se gândeşte el şi de altfel mulţi bărbaţi ci afecţiunea, adică aş vrea cel puţin ca să se arate atent, să ţină cont că exist. Dar el zice că mai bine nu, că e păcat, că să nu rămân nesatisfăcută, înţelegeţi. Însă dacă ar fi vorba despre acest aspect el uită sau se preface că nu-şi aminteşte că nici în anii dinainte şi de altfel din tinereţe de fapt, de când ne-am cunoscut, de când ne ştim şi făceam sex, eu încă de atunci am fost femeie cuminte şi ascultătoare şi nu mi-am dorit mai mult decât mi-a dat, adică foarte puţin. Ca să spun adevărul, dacă nu mi-aş fi făcut singură… nici n-aş fi ştiut ce este acela orgasm, că de la el nu aveam ce aştepta. Nicio femeie nu poate să aibă dacă bărbatul doar intră şi iese din ea cum face trenul prin staţie la Chitila. Scuze, poate nu era cazul să spun asta, dar aşa e.
Deci îi iubesc enorm, însă nu ştiu ce să mă mai fac, ce să-i mai spun. Să mă tot autosatisfac e ca şi cum n-ar fi. Dar el este lângă mine, îmbătrâneşte şi parcă e de lemn. Aşa se întâmplă cu toţi bărbaţii? E dureros, trebuie spus, trebuie de făcut ceva. Voi ce credeţi? | Doamna V. (pseudonim)

Reclame

Un gând despre “O problemă cu soţul pe care îl iubesc tare şi are 56 de ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.