O întrebare ca de la bărbat la bărbat


Nu are importanţă numele meu ci problema, întrebarea. Cred că de interes pentru foarte, foarte mulţi alţi bărbaţi de diferite vârste.
Am 36 de ani, sunt căsătorit de 5, am o relaţie destul de bună cu soţia, inclusiv sexuală. Aparent cel puţin.
Ea nu îmi face niciun fel de reproş privitor la partea sexuală, căci despre aceasta este vorba. Totuşi…
Eu mi-am început viaţa sexuală la 19 ani, ea mai repede (are 35, a fost dezvirginată la 17, aşadar anterior de mine mai având nişte relaţii, 3 sau 4). Şi eu am mai avut două relaţii înainte de ea.
Întrebarea mea este că atunci când fac sex cu ea nu reuşesc să rezist mai mult de 1-2 minute, în general în jur de un minut, dar uneori chiar şi mai puţin. Am întrebat şi eu, am citit foarte mult, din cele aflate am crezut că cu timpul şi cu viaţa sexuală constantă (facem sex de cel puţin două ori pe săptămână, cel mai des de 3-5 ori pe săptămână, uneori şi de două ori într-o zi) voi deveni mai performant, asta vorbind ştiind că bărbaţii trebuie să facă sex cel puţin 5-8 minute ca femeia să aibă orgasme. Din cauza aceasta m-am abţinut şi nu mă mai masturbez (de fapt rar mi se întâmplă să o mai fac), cu toate acestea tot nu reuşesc mai mult. Caut să nu fiu stresat, să nu mă gândesc la cât de bine trebuie să fie, să las lucrurile să decurgă normal. Dar imediat după ce intru deja am o mare emoţie şi de aici se strică totul, că trebuie să fac sforţări să nu ejaculez. De obicei facem sex în poziţia normală, a misionarului, iar în poziţia asta e un pic mai bine ca în altele. Deşi soţia mea e o femeie normală, de câteva ori a fost curioasă ca să zic aşa să afle cum e şi când ea e deasupra sau cum e când i-o dau pe la spate. Nu mai facem decât foarte rara aşa, dincolo de curiozitate, căci dacă ea stă deasupra orgasmez imediat ce intru. Iar dacă intru pe la spate abia dacă reuşesc să mă ţin la câteva mişcări.
Nu ştiu ce ar mai trebui să fac, aş vrea din tot sufletul să fiu şi eu ca toţi bărbaţii, să reuşesc să fac sex măcar 5 minute. Am prieteni şi colegi care spun că ei fac sex şi câte 10 şi 20 de minute, pentru mine e de neînchipuit aşa ceva, uneori am impresia că mă mint ca să râdă de mine.
După cum am spus mai sus, ea nu îmi reproşează dar nu a avut niciodată orgasm şi e normal să nu aibă dacă la noi sexul durează aşa de puţin. Vă mulţumesc mult la cei – primesc răspunsuri şi de la femei!!! – care vor să mă înveţe cum, spunându-mi ce să fac fără să-şi bată joc. | NikY333

Un gând despre “O întrebare ca de la bărbat la bărbat

  1. Fiindca s-a intamplat sa citesc si eu povestea voastra, iti scriu ca eu cred ca „problema” nu mi se pare asa de mare. De fapt eu cred ca la cele mai multe cupluri e asa, cred că foarte puţini bărbaţi reuşesc „performanţe” ca cele despre care ai auzit (eu cred că mulţi se laudă, chiar şi femeile). Încercaţi să vă simţiţi bine, să vă iubiţi, „performanţele” acelea nu au legătură cu afecţiunea, cu iubirea. Alessya31

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.