Avertisment

Acest blog conţine o colecţie de texte adresate numai unor persoane majore, interesate să citească astfel de plăsmuiri: povestiri erotice originale. După cum arată şi numele blogului – eFicţiune -, este vorba despre ficţiuni. Vă asigurăm că orice asemănare cu o anume realitate sau cu personaje reale este neintenţionată, pur întâmplătoare!

Deoarece administratorul blogului nu doreşte ca paginile conţinând texte de proză erotică din cuprinsul blogului său să fie deschise, întâmplător, de minori sau persoane neavizate/ neinteresate, s-a străduit să procedeze tehnic în aşa fel încât blogul/ textele din cuprins să nu răspundă, în măsura posibilului, decât căutărilor unor persoane interesate de astfel de ficţiuni.

Întrucât este totuşi posibil ca blogul să fie deschis şi de persoane care îl găsesc cu totul întâmplător pe internet, unele dintre ficţiunile sale sunt parolate. Parola poate fi găsită într-o pagină alăturată, dar autorii insistă în a preciza că utilizarea acesteia, spre deschiderea şi citirea unei pagini, reprezintă numai şi numai decizia – luată, sperăm, în cunoştinţă de cauză – a persoanei respective. | Admin.

Reclame

2 gânduri despre “Avertisment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.