Contact

Puteţi intra în legătură cu administratorul acestui blog şi colaboratorii săi scriind aici (sau în subsolul oricărui articol/ oricărei pagini), în spaţiul rezervat comentariilor.

Dacă doriţi ca textul dvs. să fie postat (în calitate de comentariu, opinie, propunere etc.), vă rugăm să faceţi această precizare. Administratorul blogului va decide însă dacă va posta sau nu respectivul text.

Dacă doriţi să colaboraţi cu acest blog, în sensul de a posta aici texte similare sau altele, vă rugăm să ne scrieţi pe aceeaşi cale. De asemenea, administratorul va decide dacă va posta sau nu textele propuse. | Admin.

 

Reclame

3 gânduri despre “Contact

  1. nu-mi vine nici mie sa cred ca (iti?) scriu aici. ti-am descoperit cu totul intamplator blogul, nu obisnuiesc sa citesc asa ceva desi marturisesc ca tot accidental mi s-a mai intamplat. dar povestile de aici chiar mi se par altfel, nu stiu cum sa spun, asta si din cauza lipsei mele de experienta in… domeniu.
    ca sa ma intelegi (daca ar trebui asta, dar nu e neaparat) sunt o femeie de 42 de ani, măritată de aproape 20. ştiu că soţul mai priveşte uneori filme porno (candva priveam impreună), dar nu m-aş fi aşteptat să aştept cu sufletul la gură (cum se obişnuieşte a se zice) o nouă postare aici. unele îmi plac enorm, sunt minunate, altele nu prea îmi plac, dar rămân cu ele în minte şi încerc să-mi dau seama ce nu îmi place, ce găsesc eu (probabil) neobişnuit. te voi citi în continuare, asta voiam de fapt să îţi scriu! (Aura)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.