Forum la eFicţiune


Blogul eFicţiune (numit în continuare astfel deoarece iniţial a găzduit proză erotică, pagini de jurnal erotic etc.) deja conţine o secţiune intitulată Forum. Însă ca urmare a numeroaselor mesaje recepţionate de la cititori cuprinzând aspecte foarte variate din aria sexualităţii şi a erotismului, intenţionăm să extindem secţiunea Forum cu titluri tematice diverse (primul va fi – şi spre exemplificare – Mituri sexuale), sub care vă invităm să postaţi comentariile dvs., potrivit temei. Evident, primim cu tot interesul sugestii de teme, pe care vă rugăm să le notaţi mai jos, în spaţiul destinat comentariilor. | E.F.

6 gânduri despre “Forum la eFicţiune

  1. Îmi place să mă uit cum iubitul meu face pipi, chiar îmi place. Nu mă gândesc dacă e normal sau nu, nu asta e ideea. Dar mă întreb dacă şi altor femei le place asta. Iubitul… mă acceptă aşa cum sunt 🙂 el este cam mirat de chestia asta. Spune şi tu dacă vrei…

    Apreciază

    • Eram pe atunci cu o femeie… nu ştiu ce să zic, aveam o relaţie cam complicată. Nici la sex nu ne potriveam fix, dar las asta acum.

      Într-o seară am băut cam mult, eram în maşina ei, mergeam spre casa ei ca să facem sex. Ea conducea şi eu o gigiuleam, îi puneam mâna sub fustă şi ei îi plăcea asta. Nu mai aveam răbdare, nici ea. Dar aveam nevoie să fac un pipi mare, i-am zis să oprească. Iniţial n-a vrut, mi-a dat termosul să fac. A stat totuşi, am coborât însă nu reuşeam imediat, căci o aveam foarte sculată. Ea a venit lângă mine şi se uita. Era destul de întuneric. Când mi-am dat drumul a pus mâna în pipi, s-a udat, s-a stropit. A pus mâna pe sculă să se joace cu jetul, pe urmă a vrut să mă masturbeze chiar acolo. De fapt am masat-o şi eu, deşi treceau maşini, ne luminau farurile. A vrut să ejaculez pe degetele ei, s-a şters de pantalonii mei. Cam scârbos, am întrebat-o de ce. Ea râdea, a spus că a făcut prima dată aşa ceva, a fost curioasă.

      Apreciază

    • Bună,

      Interesant. Eu aș face asta, oricând mi-ar cere-o o femeie. 😀 Dar ție îți place să îl vezi disperat, urinând îndelung, sau nu contează deloc asta, doar niște pipi să fie? 🙂

      Ție, la rândul tău, îți place să amâni să faci pipi, sau lucrurile astea îți plac doar raportate la un bărbat, iar pe tine nu te tentează cu nimic, în ceea ce te privește?

      Apreciază

      • Bună,

        Dacă mă gândesc mai bine cam cu aşa ceva poate că a început „totul”: eram eu pe wc iar el, presat, a venit şi a făcut în chiuvetă, lângă mine, fără să mă prevină.

        (De fapt noi din totdeauna folosim baia cu uşa deschisă, fără să ne ascundem – dacă se poate privi situaţia şi aşa.)

        Daaaaaaaa, de amânat mi se întâmplă şi mie să amân, să ajung la linia de sosire foarte târziu: de câteva ori am intrat şi eu cu el, însă neputând – evident!!! – folosi chiuveta am folosit cada.

        (Poate nu trebuia…. dar am postat ce am postat iniţial după o discuţie cu o colegă, i-am spus asta iar ea s-a arătat oripilată.)

        Apreciază

    • Nu mi se pare nimic oripilant, așa v-ați obișnuit voi, și tu ai transformat această obișnuință într-un fel de joc, de preludiu… te excită și nu e nimic greșit în asta. E mai rară treaba asta decât viceversa, dar mai există femei care se excită atunci când un bărbat vrea tare mult să facă pipi. Se prea poate să fie atrase și de puterea jetului, de lungimea acestuia…

      Și mie îmi plac femeile care pot amâna să facă pipi și nu am absolut nicio problemă cu asta – singura ar fi găsirea acestui tip de femeie, fiindcă nu prea e ceva cu care femeia se laudă de obicei. Așa că nu pot să spun decât: bucură-te de ceea ce îți place! 🙂

      Apreciază

  2. Vă rog mult de tot să reţineţi şi întrebarea mea. Am 38 de ani, am avut 4 partenere de sex (şi sunt căsătorit de 10 ani) dar nu am reuşit să fac sex mai mult de 2 minute (aprox.). Soţia nu mi-a spus că ar fi nemulţumită dar citesc pe net că un bărbat ar trebui mult mai mult, măcar 10-12 minute. Nu cumva este vorba despre un „mit”?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.