Beatris şi fântânile aurii | 7. Dacă n-aveau a-şi împrumuta cărţi sau discuri…


Într-o zi nu se mai ştie cum veni vorba că ea scăpă întâmplător informaţia că decuseară urmărise un film pentru adulţi, de pe un DVD. Fiindcă veni vorba, şi el mărturisi că obişnuieşte să se uite la filme din astea, dar de pe net. Şi dacă n-aveau a-şi împrumuta cărţi sau discuri, parcă spontan şi firesc le veni ideea – ea spuse ceva, iar el n-avea de ce să se împotrivească –, fără alt scop precis subliniat, să se vadă chiar în acea seară, acasă la ea, spre a viziona un film, poate două, împreună.
Mai ales că era vorba despre prima vizită, el se prezentă la uşa femeii în haine dintre cele mai bune, cu un buchet de garoafe, cu o cutie de bomboane şi o sticlă de vin roşu. Ea s-a arătat încântată, regretând doar că n-o să poată bea împreună din vinul respectiv; ştii, sunt pe ciclu, îi şopti femeia, de parcă ar mai fi putut s-o audă şi altcineva. Însă pe măsuţa dintre cele două fotolii aflate în faţa ecranului, la distanţă de mai bine de un metru unul de celălalt, puse pahare şi o sticlă de vodcă; pentru atmosferă, explică ea, totodată reducând şi intensitatea luminii.
Chiar am câteva filme noi, deunăzi le-am primit, le comand pe net şi mi se aduc prin curier, e foarte simplu şi discret, spuse Lala, răsfirând discurile pe masă. Hai, alege tu unul, să vedem ce mână ai. Iar el luă singurul disc având coperta neilustrată, să nu dea de bănuit că şi-ar dori ceva anume; făcea pe indiferentul. După ce gazda a conectat aparatele şi, îmbrăcată într-un tricou şi cu pantaloni lejeri, s-a aşezat în fotoliul său, ecranul s-a luminat, iar din boxe au explodat sunetele unor motoare de autovehicule: lângă o autostradă aglomerată, o parcare, iar alături o mică benzinărie şi un motel. Apare o camionetă Ford, din care coboară un ins cu mustaţă, cam la 40 de ani, cu cămaşă tip cow-boy, apoi deschide cealaltă portieră, cât să apară un picior lung, cu cizmă, a unei femei de vreo 32, purtând cămaşă asemănătoare, înnodată la brâu. Intră la motel, comandă nişte băuturi, stau la masă, vorbesc aiurea, iar de la o altă masă îi priveşte o altă femeie, pare-se că o cunoştinţă a celei cu cizme. Li se întâlnesc privirile, se recunosc, se pupă, iar nu foarte târziu intră într-o cameră unde se vor petrece acţiunea şi deznodământul: femeile îl excită pe bărbat, se excită şi una pe alta, generos bărbatul le-o trage amândorura, uneia pe din faţă, alteia pe la spate, ar mai avea cu ce să continue, dar îi sună mobilul, răspunde, trebuie să plece. Şi pleacă. Dar cele două femei rămân în cameră şi continuă, se freacă una de cealaltă, îşi fac pe rând oral şi, ca în poveste, au orgasm aproape deodată. Pe urmă le vedem sporovăind la masa de la început, pare-se că aşteptându-l pe el, filmul se termină. | E.F.

Un gând despre “Beatris şi fântânile aurii | 7. Dacă n-aveau a-şi împrumuta cărţi sau discuri…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.