Se apropie vara, vin vacanţele!


> Activitatea sexuală a femeilor e mai intensă vara… Şi poate fi periculoasă!!!

Vara nu-i departe, vacanţele, concediile sunt aproape…!
În acest context, aducem în atenţie rezultate şi concluzii ale unei anchete realizată de Summer Loving Survey, ce arată că nu toate femeile sunt foarte atente, în perioada vacanţelor, faţă de riscurile de sarcină şi cele de infecţie cu boli transmisibile sexual.
Ancheta la care ne referim a cuprins 5700 de femei cu vârste între 16 şi 40 de ani, din 10 ţări.
Informându-se asupra şi evaluând atitudinile sexuale ale femeilor aflate în vacanţă, specialiştii au aflat că aproape 50% dintre femei sunt mai active sexual în această perioadă (de altfel, şi alte cercetări arată că, vara, activitatea sexuală a femeilor e mai intensă), iar 37% dintre ele consideră că interacţiunile sexuale din această perioadă le aduc mai multă staisfacţie. Iar 19% dintre ele au spus „da” cel puţin o dată pentru a avea „o aventură de o noapte”.
Pe de altă parte, cercetătorii au aflat că 84% dintre femeile chestionate nu pleacă în concedii pregătite anume pentru a avea activitate sexuală (contracepţie, contracararea BTS), iar una din şase a recunoscut că a întreţinut anterior relaţii sexuale fără să se protejeze.
Îngrijorător, consideră cercetătorii, este că dintre femeile care recunosc că au avut „aventuri”, 15% nu s-au protejat împotriva sarcinii, iar 27% nu s-au protejat împotriva bolilor cu transmitere sexuală. | S.O.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.